2014. február 1., szombat

A szeretet áldott ajándék



A szeretet áldott ajándék

A szeretet ajándék. Áldva öleli lelkünket, vigaszt nyújt életünkben, a csend ölelő titkaiban
amikor szelíden leszáll az este, dallamokat dudorász. Vele az emlékek sóhajtását. Üzennek ezek a dallamok, sodródnak a pillanatok szemünk előtt, a régmúlt és a közelmúlt képei lelkünkben. Könnycseppek peregnek arcunkon, talán a fájó pillanatoké, ugyanakkor a szép emlékeké, a soha vissza nem térő kedves pillanatoké, a boldogságunkért, a szeretetért.
Ezeket a könnyeket sosem szabad szégyellnünk, mert ezek a mi igazgyöngyeink az életünkben. Lelkünket simogatják csöndesen - ezek a mi ajándékaink, a szeretet ajándékai.

Elmúlt éjfél. Szelíd az éjszaka, bár hideg érintése elér hozzám. Merengve nézek az ablakon túlra és Rád gondolok. Már biztosan alszol. Most nem gyötrődöm, elcsendesedtek a kínjaim, szívem sem sajog. Lehajtom fejem és imádkozom. Áldást kérek Rád, áldást családodra, áldást életedre, a mindennapjaidra.
Csöndes áhítattal, lelkemmel üzenek Neked.
Égig emelt szereteted. Meghatottan köszönöm, hogy vagy nekem, hogy reményt adsz életemnek. Szívem, lelkem húrjain dallamokban üzenem, hogy milyen fontos vagy az életemben, hogy mit jelentesz nekem. Lelkem szárnyal ebben a csendes, őszi, nyugalmas éjszakában. Szeretetfényben ölel az éj. Szempilláimon könnyek ringanak, és ezen a könnyfátyolon át Téged látlak, az unokáidat látom. Téged áldalak, a gyerekeket áldom, míg csendesen hozzám kúszik a hajnal, hogy álomba ringva reményt kapjak az elkövetkezendő új nappal.
Áldalak és köszönöm, hogy találkozhattam Veled. Áldalak és áldom a sorsom minden percentét ezért az ajándékokért .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése